Başkan Sinem Tabak görevinden affını istedi

AK Parti Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak, yapılacak olağan ilçe kongresinde tekrar aday olmayacağını açıkladı. Tabak, görevinden affını talep ettiğini duyurarak, süreç boyunca yanında olan herkese teşekkür etti.

189

AK Parti Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla, görevinden affını istediğini duyurdu. 10 Ekim 2020 tarihinde üstlendiği ilçe başkanlığı görevini bırakma kararı aldığını belirten Tabak, yapılacak olağan ilçe kongresinde aday olmayacağını ifade etti.

"Görev sürecime destek olan herkese teşekkür ederim"

Tabak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Bozcaadalı hemşehrilerim, 10/10/2020 tarihinde üstlendiğim AK Parti Bozcaada İlçe Başkanlığı görevimden, yapılacak olan olağan ilçe kongresinde tekrar aday olmayacağımdan dolayı, bugün itibariyle Genel Merkezimizden affımı istemiş bulunmaktayım. İlçemize hizmet etme fırsatı veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, Çanakkale'nin her yerinden desteklerini esirgemeyen İçişleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan’a, gece gündüz demeden yanımda olan önceki dönem İl Başkanımız Naim Makas’a, teşkilat mensuplarımıza ve özellikle aileme teşekkür ederim" dedi.

"Çanakkale için çalışmalarımız devam edecek"

Başkan Sinem Tabak, görevde bulunduğu süre boyunca Çanakkale'ye hizmet etmek için yoğun çaba sarf ettiğini belirterek, bundan sonraki süreçte de bayrağı devralanların aynı gayretle çalışacaklarına inandığını dile getirdi. Tabak, açıklamasını şu sözlerle tamamladı;“Devrettiğimiz bu bayrak yarışını, Çanakkale’nin hak ettiği yönetime kavuşma çalışmalarımızı devam ettirme gayretiyle sürdüreceğimizi umuyor ve düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş