Başkan Gürbüz “Önemli adımlar attık”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanı Av. Levent Gürbüz, Çanakkale’deki belediye hizmetlerinin mevcut durumu ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

161

CHP Çanakkale İl Başkanı Av. Levent Gürbüz, belediye hizmetlerinin güncel durumu ve devam etmekte olan projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Gürbüz, 14 Belediye ile yürütülen çalışmalar hakkında konuştu.

Ulaşım sorunlarına değindi

Gürbüz, Çanakkale’de ulaşım sorunlarının yeni otobüs alımlarıyla büyük ölçüde ortadan kalktığını belirterek “Beş yeni otobüsümüz hizmete girdi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden de bir körüklü otobüs desteği aldık. Ulaşımda eksikleri tamamlamak için önemli adımlar attık” cümlelerini kullandı.

Daha yeşil bir Çanakkale...

Gürbüz, kentte planlanan 75 bin metrekarelik park projesinin yakında hayata geçirileceğini ifade etti. “Projemizin hazırlıkları tamamlandı, inşaatına en kısa sürede başlayacağız. Çanakkale halkına daha fazla yeşil alan sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

“İhtiyaçları belirledik”

Çanakkale’de muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini belirten Gürbüz, “İl Özel İdaresi’nin bütçesini en verimli şekilde kullanarak köylere daha fazla hizmet ulaştıracağız. Muhtarlarımızla yaptığımız toplantılar son derece verimli geçti ve ihtiyaçları belirledik” ifadelerine yer verdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş