AK Parti Yenice İlçe Başkanı Faruk Günay görevinden ayrıldı

Yenice, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Faruk Günay, yapılacak olan olağan ilçe kongresinde aday olmayacağını belirterek, parti genel merkezinden görevinden affını istediğini açıkladı.

173

Günay, partinin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 3 Ekim 2020'den bu yana sürdürdüğü başkanlık görevinden ayrılma kararını, kongre sürecinin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için aldığını belirtti. Şehre hizmet etme fırsatı bulduğu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, teşkilat başkanına ve ekibine teşekkürlerini sunan Günay, tüm teşkilat mensuplarına, ilçe yönetim kuruluna, kadın kollarına, gençlik kollarına ve destek veren herkese teşekkür etti.

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Faruk Günay, bugün yaptığı açıklama ile parti genel merkezinden görevinden affını istediğini duyurdu. 3 Ekim 2020'den bu yana sürdürdüğü başkanlık görevine yapılacak olan olağan ilçe kongresinde devam etmeyeceğini belirten Günay, kongre sürecinin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için bu kararı aldığını ifade etti ve ekledi Faruk Günay; “ Kıymetli Yeniceli hemşehrilerim, 03.10.2020 tarihinde üstlendiğim AK PARTİ Yenice İlçe Başkanlığı görevimden yapılacak olan olağan ilçe kongresinde tekrar aday olmayacağımdan dolayı kongre sürecinin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla, bugün itibariyle Genel Merkezimizden affımı istemiş bulunmaktayım.

Şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz tüm kademelerdeki teşkilat mensuplarımıza, İlçe Yönetim Kurulumuza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza bu süreçte her daim destek veren İçişleri Bakan Yardımcımız Sn. Bülent Turan’a Milletvekilimiz Sn. Ayhan Gider’e 27. Dönem Milletvekilimiz ve MKYK üyemiz Sn. Jülide İskenderoğlu’na Geçmiş Dönem İl Başkanımız Naim Makas’a İl Başkanımız Ömer Faruk Göktürk’e, Belediye ve Meclis Üyelerimize desteğini hiç esirgemeyen kıymetli aileme ve tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş