Yıldırım; "Bağlılığım ömrümün sonuna kadar sürecek"

MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, altı yıldır sürdürdüğü görevini tamamladığını açıkladı. Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye olan bağlılığının ömür boyu süreceğini belirten Yıldırım, destek olan herkese teşekkür etti.

494

MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, altı yıldır sürdürdüğü görevini tamamladığını duyurdu. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin tensipleri ve MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın koordinasyonuyla gerçekleşen bu görev değişimi, Yıldırım tarafından kamuoyuna saygıyla bildirildi.

Ali Tuğrul Yıldırım, görevini onurla yürüttüğünü belirttiği açıklamasında, Milliyetçi Ülkücü Hareket’e aidiyetinin ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye olan bağlılığının ömür boyu süreceğini vurguladı. Görev süresi boyunca Bahçeli ve MHP Genel Merkezi'ne olan şükranlarını iletti.

Destek olanlara teşekkür

Yıldırım, il başkanlığı sürecinde kendisine destek olan MHP Genel Merkezi çalışanları, ailesi, teşkilat üyeleri ve tüm ülkücü harekete teşekkürlerini sundu. Özellikle gece gündüz demeden omuz omuza mücadele eden eşi, evladı, MHP Çanakkale teşkilat üyeleri ve ülkü ocakları mensuplarına minnettar olduğunu ifade etti.

“Altı Yıldır şerefle yürütmekte olduğum MHP Çanakkale İl Başkanlığı görevim bugün itibariyle tamamlanmıştır”

Milliyetçi Ülkücü Hareket’e aidiyetinin ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye olan bağlılığının ömür boyu süreceğini vurgulayan ve görev süresi boyunca Bahçeli ve MHP Genel Merkezi'ne olan şükranlarını ileten MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yıldırım; “MHP Genel Başkanımız, Kıymetli Büyüğümüz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin tensipleri, MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın Beyin koordinasyonlarında; Altı Yıldır şerefle yürütmekte olduğum MHP Çanakkale İl Başkanlığı görevim bugün itibariyle tamamlanmıştır.

Hayatım boyunca onurumla, dimdik şekilde mensubu olduğum Milliyetçi Ülkücü Harekete aidiyetim ve neferliğim ile Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye bağlılığım ömrümün sonuna kadar devam edecektir.Süreç boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye, Genel Merkez Yetkilisi tüm Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Genel Merkez Çalışanlarımıza şükranlarımı sunarım.

Beraber gece gündüz demeden bizlerle omuz omuza mücadele eden, sürekli destek olan Değerli Eşime, Kıymetli Evladıma, Canım Aileme, MHP Çanakkale İl Başkan Yardımcılarıma, İl Yönetim Kurulu Üyelerime, Ülkü Ocakları İl Başkanıma ve Yönetimine, Türkav Başkanıma ve Yönetimine, Türkiye Kamu Sene Bağlı Başkan ve Yönetimlerine, Kaçep Başkan ve Yönetimlerimize, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Encümenlerimize, İlçe Başkanlarıma, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerime ve Gönlünü Milliyetçi Ülkücü Harekete vermiş Tüm Teşkilatlarımıza canı gönülden teşekkür ederim. Kamoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş