Gider, Muhtarlar Günü’nde Biga’da muhtarlarla buluştu

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Biga’da muhtarlarla bir araya gelerek yerel sorunları masaya yatırdı.

401

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga’da muhtarlarla bir araya geldi. Biga Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ağaköy Muhtarı Ayhan Ferah’ın başkanlığında düzenlenen buluşmada, mahalle ve köy muhtarlarıyla yerel yönetimlere dair önemli görüş alışverişlerinde bulunuldu.

"Yerelde Küçük adımlar, büyük değişimlere yol açar"

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Gider, “19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Biga Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarımızla bir araya geldik. Ayhan Ferah başkanlığında buluştuğumuz mahalle ve köy muhtarlarımızla, sahada çözüm üreten bir bakış açısıyla Biga’mızı konuştuk. Yerelde atılan küçük adımların, büyük değişimlerin başlangıcı olduğunu bir kez daha gördük” dedi.

Gider; “Sözde değil, sahada gerçek çözümler üretmeye devam edeceğiz”

Milletvekili Gider, muhtarların yerel yönetimlerdeki kritik rolüne de değinerek, “Sözde değil, sahada gerçek çözümler üretmeye devam ettiğimiz tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, bölgemizin gelişimi için verdikleri emekleri yürekten takdir ediyorum” ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş