Ayhan Gider'den AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na ziyaret

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Merkez İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek yenilenen ekibin başarılı işlere imza atacağına inandığını belirtti. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Recep Başkan ve ekibine güvenini dile getirdi.

429

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Merkez İlçe Başkanı Recep Başkan ve yönetimiyle bir toplantı yaptıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gider, Recep Başkan ve ekibine başarılar dileyerek, yeni dönemde partinin daha da güçleneceğine inandığını belirtti.

"Recep başkan ve ekibine güveniyoruz"

Ayhan Gider, Merkez İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, partinin her kademesinde görev yapmış birisi olarak Recep Başkan'ın ve ekibinin çok başarılı işler yapacağına olan inancını dile getirdi. Gider, "Partimizin her aşamasında var olmuş biri olarak, Recep Başkan ve ekibinin çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Aynur Başkan döneminde de büyük başarılar elde ettik ve Recep Başkan'ın da bu başarıları devam ettireceğinden şüphem yok," dedi.

"Siyaset sokakta yapılır"

Gider, siyasetin sokakta ve insanlarla birlikte yapılması gerektiğini vurgulayarak, Recep Başkan'ın bu anlayışla siyaset yapacağına inandığını söyledi. "Recep Başkan, partisi için her türlü görevi üstlenmiş, il başkan yardımcılığından mahalle başkanlığına kadar birçok görevde bulunmuş bir arkadaşımız. Oluşturduğu ekip de beni oldukça mutlu etti. Siyaset genişleyerek yapılmalı ve insanlar siyasetle sokakta buluşmalı," ifadelerini kullandı.

"Yeni dönem için başarılar diliyorum"

Yeni yönetimin parti bayrağını daha ileriye taşıyacağına inandığını belirten Ayhan Gider, "İl Başkanımız Ömer Faruk Bey'in başkanlığında, önümüzdeki dönemde çok daha güzel işlere imza atılacak. Recep Başkan ve ekibine şimdiden başarılar diliyorum, hayırlı uğurlu olsun," diyerek sözlerini tamamladı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş