Yeni yönetim ilk toplantısını yaptı

Ömer Faruk Göktürk’ün 21 Eylül’de AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından yenilenen ve 16 Ekim’de oluşturulan AK Parti Çanakkale İl Yönetim Kurulu, ilk toplantısını İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk ve Koordinatör AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

390

Çanakkale AK Parti İl Yönetim Kurulu, ilk toplantısını AK Parti Çanakkale İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk ve Koordinatör Milletvekili Gökhan Diktaş’ın katılımıyla yaptı.

Nurkan Şanda, Turgay Güleç, Hakan Çetin, Seyfi Bulut, Zeyyat Volkan Bayram, İlker Güven, Ufuk Küçük, Mehmet Gaga, Ahmet Şahin, Ömer Şahin, Mahmut Çetin, Ali Eser, Mustafa Erol, Enes Çetin, Samet Çiçek, Mürside Karabulut, Muhammed Turan, Ali Akçam, Bilge Karacan, Volkan Özkan, Gamze Kurt, Mesude Kaya, Davut Mert Oruçoğlu, Semih Kutlu, Halise Ölmez, Arzu Yerlikaya, Mustafa Cantürk, Engin Tanrıkulu, Ömer Çakır, Doğukan Deniz, Tarık Sarğın, Murat Korkmaz, Özkan Selvi, Emre Can Akın, Esat Engin, Münir Sadi Özsüer, Vildan Uysal, Mücahit Akan ve Arzu Bendeş’ten oluşan İl Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda belirlenen hedef ve planlar ele alındı.

Konu ile ilgili olarak AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada “Çanakkale’nin tüm ilçeleri ve mahalleleri için çözüm odaklı projelerle, Çanakkale’mizi her alanda daha ileriye taşımaya kararlıyız. Ortak akıl ve dayanışma ile ilimiz ve ilçelerimizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğimiz bu dönemde, Çanakkale için hep birlikte çalışacağız. Yeni yönetimimizin şehrimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadeleri yer aldı.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş