Yeniden Refah Partisinden Başkan Deniz’e ziyaret

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Salih Yüzbaşı ve il yönetimi Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’i ziyaret etti.

133

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Salih Yüzbaşı, İl Başkan Yardımcısı Selami Erdal, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Ateş ve Gençlik Kolları Başkanı Cahit Zontur ile birlikte Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’i makamında ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Salih Yüzbaşı ve Yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Çanakkale Ticaret Borsasının faaliyet ve çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı ve ziyaretleri için İl Başkanı ve Yönetimine teşekkürlerini sundu.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Salih Yüzbaşı ise ev sahipliği için Başkan Abdullah Deniz’e teşekkür ederek İl Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret esnasında, Başkan Abdullah Deniz ve Yeniden Refah Partisi yönetim kurulu üyeleri arasında ülkemizdeki güncel konulara ilişkin istişareler gerçekleştirildi.

Görüşme, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.

(BÜLTEN)
Paylaş