21 Ağustos 2024 Çarşamba Günü burç yorumları!

Bugünün anahtar sözcüğü tüm burçlar için SABIR olacak. Ani kararlar vermeye hayli yatkın olacağımız bugün kendimizi dizginlemekte zorlanabiliriz. Peki, 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

774

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

İş hayatında üreteceğiniz projelerle başarıyı yakalamanız mümkün olacak bugün. Aşk hayatınızda ise heyecan ve yeniliğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Hayatınızdaki kişiden ilgi beklemeniz gayet doğal.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Uzun vadeli hedefleriniz için atacağınız adımlarda dikkatli olmalısınız. Ani kararlar vermemeli, sabırla; geçmişten gelen tecrübelerinizden faydalanarak çözüm odaklı ilerlemeniz gerekiyor.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bugün bir anlık öfke ya da bir anlık hoşlantı gibi aniden gelen ve sizi hızla etkisi altına alan duyguların daha kolay etkisinde kalabilirsiniz. Her ne kadar ilk anda heyecan verici olsa da sonrasında pişman olabileceğiniz adımlar atmanız çok olası.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Kariyerinizde ilerlemek için büyük adımlar atmayı tercih edebilirsiniz. Bu durum üzerinde gerginlik yaratacak ve ne yazık ki bu da özellikle romantik ilişkisi olan Yengeçleri olumsuz yönde etkileyebilecek.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugün her çözdüğünüz sorunun ya da bitirdiğiniz işin ardından bir başkası beliriverebilir. Sabırla ve emin adımlarla ilerlemeye dikkat etmenizde fayda var. Bu durum aile ilişkilerinizde de geçerli olacak.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Son zamanlarda kendinizi bunalmış, ortada çok belirgin bir sebep yokken depresif hissedebilirsiniz. Üstelik parasal anlamda da biraz sıkışık bir dönemdesiniz. Birkaç gün daha sabredebilirseniz, kendinizi daha ferah bir ortamda bulacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Çalışma hayatınızda kararlı ve kendinizden emin oluşunuzun büyük faydasını göreceğiniz bir gün olacak. Bugünlerde ortam biraz karışık olabilir, siz sakinliğinizle dengeyi bulacak taraf olacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Romantik ihtiyaçlarınızı bir kenara bırakıp, işinize odaklandığınız bir dönemdesiniz. Bir bakıma sizin açınızdan her şeyi daha kolay halletmenizi sağlayan bu durum; ileride partnerinizle aranızı açabilir.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Son zamanlarda yaşanılan olumsuz durumlar karşısında kendinizi bitkin hissediyor olmalısınız. Yine de pes etmek size göre değil. Muhakkak farklı bir yol ile sorunlarınızı çözmeyi başaracaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugün kendinizi değerlendirmek, neye ihtiyacınız olduğunu anlamaya çalışmak ile geçirebilirsiniz. Muhakkak ki bu türden iç hesaplaşmaların faydasını göreceksiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bugünlerde asıl ihtiyacınız olan şey ruhunuzu beklemek. Yeni insanlarla tanışmak, farklı bir ortamda bulunmak bile size iyi gelecektir. İçinize kapanmak yerine dışarıdaki güzelliklere kapınızı açmalısınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

İş ortamınızda ya da bulunduğunuz sosyal çevrede bir şekilde maruz kaldığınız sosyal baskılar ya da normlar canınızı sıkıyor belli ki. Unutmayın ki siz kimsenin kalıbına uymak zorunda değilsiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş