MasterChef'te Eleme Adayları Kimler Oldu? 11 Eylül 2024 Potaya Kim Girdi?

MasterChef Türkiye 2024 yarışması bu akşam yeni bir heyecanla ekranlara geldi. TV8'de yayınlanan yarışmada, haftanın ilk takım oyunu oynandı ve kaybeden takım dokunulmazlık oyunu ile karşı karşıya geldi. Peki, bu akşam dokunulmazlığı kim kazandı, kimler eleme adayı oldu? İşte detaylar…

830

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2024'te bu akşam haftanın ilk takım oyunu oynandı. Bu önemli gecede oyunu kaybeden takım dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi ve eleme potasına giren isimler belirlendi. Peki, bu akşam hangi takım dokunulmazlığı kazandı, kimler eleme adayı oldu?

Mavi Takım Dokunulmazlığı Kazandı

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda yer aldığı MasterChef Türkiye'de haftanın birinci dokunulmazlık oyunu sonuçlandı. Mavi Takım, Kırmızı Takım karşısında 5-4'lük skorla zafer elde etti ve dokunulmazlığı kazandı. Böylece Kırmızı Takım'da bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı.

Dokunulmazlık Mücadelesi Nefes Kesti

Dokunulmazlık mücadelesinde takımlar kıyasıya rekabet etti. Günün sonunda 5-4'lük skorla Mavi Takım üstün geldi. Bu sonuçla Kırmızı Takım eleme potasına göndereceği isimleri belirlemek için bireysel dokunulmazlık oyununa geçti.

İlk Eleme Adayı Ayşe Oldu

Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Nevzat oldu. Dokunulmazlığı kazanan Nevzat, eleme adayı olarak takım arkadaşı Ayşe'nin ismini verdi. İlk eleme adayı bu şekilde belirlenmiş oldu.

İkinci Eleme Adayı Beril

Nevzat'ın ardından takım arkadaşlarının oylarıyla belirlenen ikinci eleme adayı ise Beril oldu. Kırmızı Takım'da dokunulmazlık oyununda başarısız olan Beril, eleme potasına girdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş