12 Eylül 2024 Perşembe Burç Yorumları

12 Eylül 2024 günü burcunuzu neler bekliyor?

762

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Olayların akışına kapılıp, sürüklendiğinizi hissedebilirsiniz. Oysa ki durulmaya ve hayatınızın gidişatı hakkında düşünmeye ihtiyacınız var. Başkalarının bunu anlamasını beklemek yerine bu anlayışı kendinize önce siz göstermeye çalışın.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Evinizde keyifli vakit geçirmek, istediğiniz düzen ve rahatlıkta olmak adına bazı harcamalar yapabilirsiniz. Tabii ki bunu yaparken yine o müthiş Boğa iştahınız devreye girebilir ve ipin ucunu kaçırabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Çalışmak, hayatın içinde yer almak sizi motive ediyor olabilir ancak çabalarınızın karşılığını aldığınızı göremezseniz bu durum sizde derin bir hayal kırıklığı yaratacaktır. Özellikle de ruhsal sağlığınız için dengeyi tutturmanız önemli.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bazı duygularınızı bastırıyor ve başkalarının görmesini istediğiniz hale sokuyorsunuz. Bu da sizi zihnen yıpratıyor. Fiziksel ve ekonomik sorunlardan kurtulabilmeniz için kendinizi olduğunuz gibi kabul etmenizde fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Günü tamamen kendinize ayırmak istiyor olabilirsiniz ama beklenmedik gelişmeler buna engel olabilir. Bu yoğunluk bir müddet daha sürecek. Sonrasında ise daha rahat olacağınız bir zaman dilimine gireceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bugün iş hayatınızda biraz daha cesur adımlar atabilirsiniz. Kendinize ve yapabileceklerinize güvenerek hareket ederseniz, ummadığınız kadar iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Sağlık konusunda ise özellikle hareketsizlikten kaçınmaya özen göstermelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Zaman zaman umudunuzu kaybettiğiniz anlar yaşıyorsunuz. Kendinize biraz zaman tanıyıp, hangi yöne doğru ilerlemeniz gerektiği konusunda karar verebilmeniz için alan açmalısınız. Aksi takdirde sıkışmışlık hissi yakanızı bırakmayacak.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bu aralar iş yerinizdeki gündem sakin bir kafayla düşünmenizin önünde engel oluşturuyor. Sakinliğe ihtiyacınız var. Ne yazık ki sular da kolayca durulacak gibi görünmüyor çünkü işlerin düzelmesi sadece size bağlı değil.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

İş hayatınızda yaşadığınız stres sonunda sağlığınızı da etkiledi. Çoktandır farkında olduğunuz sağlık sorunlarınız sonunda görmezden gelemeyeceğiniz bir noktaya ulaştı. Kendiniz için en uygun tedavi yöntemlerini bir an önce bulup, uygulamaya geçmeniz gerekiyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

İhtiyaçlarınızı dile getirirken; nasıl söylediğinizin de önemli olduğunu unutmayın. Kırıcı olmaktan kaçınmalı, herkesin kapasitesinin sizinkiyle aynı olmayabileceğini baştan kabul etmelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Yaşadıklarınız karşısında düşüncelerinizi paylaşmak istemeniz son derece doğaldır ancak kiminle paylaştığınız da önemli. Unutmayın ki herkes sizin gibi söylenenleri kendisine saklamak huyuna sahip olmayabilir.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

İşlerinizin yoğunluğu nedeniyle kendinize yeteri kadar zaman ayıramıyor olabilirsiniz. Hafta sonu da dahil olmak üzere bu yoğunluk devam edecek. Fiziksel ve mental olarak sizi besleyecek ve yoğunluğun yükünü hafifletecek aktiviteleri de programınıza ekleyebilirsiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş