2 Eylül Pazartesi Günü burç yorumları!

2 Eylül Pazartesi günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

5424

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bedensel olarak haftaya iyi başlıyorsunuz ancak ufak ev ya da iş kazalarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sağlığınızı bu hafta ön plana almanız ileride karşılaşabileceğiniz daha büyük problemleri ortadan kaldırabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Aile bireyleriniz ile ilgili bazı sorunların çözümü bu haftaya sarktı. Dolayısıyla sizin de işleriniz aksamış oldu. Her ne kadar bu durum sizin elinizde olmayan sebeplerden ötürü gerçekleştiyse de kendinizi haftaya başlarken isteksiz hissedebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Finansal olarak yaptığınız planlara sadık kalabilirseniz, Eylül ayından itibaren sizi destekleyen enerjiler ile birlikte hedeflerinizi tutturabileceksiniz. Kendinize güvenin ve çizdiğiniz yoldan sapmamaya gayret edin.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Başladığınız işleri bitirmeyi önceliğiniz haline getirmelisiniz. Çünkü çok da uzak olmayan bir gelecekte yarım bıraktıklarınızla yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Bu yük ne kadar azalırsa sizin için o kadar iyi olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Birden çok ihtimalli durumlarda sezgileriniz yerine mantığınızı dinlemeniz sizin yararınıza olacak. Evet genellikle güçlü sezgileriniz sizi hep doğru yola yöneltmiş olabilir ancak bu aralar çevreniz sizi öyle bir konuma sokuyor ki akıl karışıklıkları çok mümkün.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bazı alışkanlıklarınızın sizi yıprattığının farkındasınız. Bu hafta Başaklar için değişiklik yapmak istedikleri her konuda kolaylıklarla karşılaşabilecekleri bir hafta olacağından bu fırsatı değerlendirmelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bu hafta tanışacağınız insanlarla uzun bir süreyi birlikte geçireceksiniz. Sezgilerinize güvenerek hareket etmeli; ilk anda enerjinizin tutmadığı insanlara karşı temkinli olmalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bu hafta ile birlikte beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Tekrarlayan sağlık şikayetleri giderek canınızı sıkacak gibi görünüyor çünkü. Uzmanından yardım almak sizin için iyi bir seçenek.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Kariyer ve finansal konularda daha kararlı adımlar atmanızı gerektiren bir haftadasınız. Her ne olursa olsun önemli olan verdiğiniz kararları bir an önce uygulamaya koymanız olacak. Yoksa işler sarpa sarabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Başladığınız her işi hakkını vererek yapacak, çevrenizdekileri de iş disiplininize hayran bırakacaksınız. İşinize bu kadar odaklanmışken, sağlığınızı ve ailenizi ihmal edebilirsiniz. Kontrolü elden bırakmamak iyi olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Haftaya özgüveniniz ve motivasyonununuz yüksek bir şekilde başlıyorsunuz. Her zamankinden daha aktif olacağınız bir zaman dilimine giriyorsunuz. Kendinizi tam potansiyeliniz ile ifade edebileceksiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bu hafta içinde sağlığınıza odaklanabilirsiniz. Kendinizi her zamankinden çok daha fazla ön plana koymalısınız. Ancak böylelikle ailenize de işinize de hak ettiği mesaiyi harcayabilirsiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş