havadurum

Xbox Game Pass fiyatlarına yeni zam kapıda! Zam ne zaman gelecek?

Xbox Game Pass, Microsoft’un sunduğu popüler bir oyun abonelik servisi. Bu servis sayesinde oyuncular, konsol, bilgisayar veya mobil cihazlarda yüzlerce oyunu indirip oynayabiliyor. Ancak Xbox Game Pass fiyatlarına yeni bir zam bekleniyor. Peki, Xbox Game Pass fiyatları ne kadar oldu? Xbox Game Pass’e ne zaman zam gelecek?

3449

Xbox Game Pass, oyun severlerin vazgeçemediği bir servis. Ancak bu servisin fiyatlarına yeni bir zam bekleniyor. Microsoft Gaming patronu Phil Spencer zam hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Xbox Game Pass nedir?

Xbox Game Pass, Microsoft’un sunduğu bir oyun abonelik servisi. Bu servis sayesinde oyuncular, konsol, bilgisayar veya mobil cihazlarda yüzlerce oyunu indirip oynayabiliyor. Xbox Game Pass kataloğunda, Xbox Game Studios’tan çıkan yeni oyunlar, EA Play üyeliği, Riot Games oyunları ve daha birçok popüler oyun bulunuyor. Xbox Game Pass üyeleri, kataloğdaki oyunlara ve eklentilere indirimli olarak sahip olabiliyor.

Xbox Game Pass’e nasıl abone olunur?

Xbox Game Pass’e abone olmak için yapmanız gerekenler şunlar:

Bir Microsoft hesabınızın olması veya oluşturmanız gerekiyor.

Xbox web sitesine veya Xbox uygulamasına giriş yapmanız gerekiyor.

Size uygun olan planı seçmeniz gerekiyor.

Ödeme yönteminizi belirlemeniz gerekiyor.

Aboneliğinizi tamamlamanız gerekiyor.

Xbox Game Pass’e abone olduktan sonra, kataloğdaki oyunları indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Xbox Game Pass zammı ne zaman?

Xbox Game Pass fiyatlarında yeniden bir artış yaşanıp yaşanmayacağı sorusuna ise Microsoft Gaming patronu Phil Spencer bunun kaçınılmaz olduğunu ve yakın gelecekte bir zam yapmak zorunda kalacaklarını belirtti. Fiyatlar yükselse de Game Pass hizmetinin sunduğu değerin hep bunun üzerinde olacağının da altını çizdi. Phil Spencer zamlar konusunda net bir tarih vermedi ancak Game Pass fiyatları ilk kez Haziran ayında zamlanmıştı.

(Saim Tunçman)

Paylaş