Çanakkale ESOB'dan Eğitim Toplantısı

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) TESK-UNICEF işbirliğinde hazırlanan proje kapsamında bu yıl ikinci kez eğitim toplantısı düzenledi. Çanakkale ESOB Başkanı Ünal Özcan, toplantı sonucunun bir rapor haline getirilerek ilgili bakanlıklara sunulacağını belirtti.

1903

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, birlik olarak bu yıl ikincisini düzenledikleri eğitim toplantısı hakkında bilgiler verdi. Başkan Özcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"TESK-UNİCEF İşbirliğinde, Birliğimizin proje ortağı olduğu, ülkemizde 11 il ile birlikte yürüttüğümüz,geleceğimizin sanatkarları çıraklarımız ve usta öğretici İş sahibi sanatkarlarımız ile Oda Başkanlarımızın katılımıyla, bu yıl ilimizde 2.sini düzenlediğimiz, İşletmelerde İşsağlığı ve Güvenliği Mesleki Eğitim Uygulamaları, çıraklarımıza verilecek Devlet Destekleri, yaşanılan sorunlar ve sanatkarlarımızın taleplerinin görüşülüp değerlendirildiği Eğitim Toplantımızı gerçekleştirdik Toplantımızda Esnaf ve Sanatkarlarımızdan, çıraklarımızdan tarafımıza iletilen tüm sıkıntı, sorun ve talepler, Birliğimiz tarafından rapor haline getirilerek, ilgili Bakanlıklara sunulacaktır."

(HABER MERKEZİ)
Paylaş