Ayvalık Belediyesi çalışanlarının banka promosyonu hesaplara yattı

Ayvalık Belediyesi’nin çeşitli müdürlük ve birimlerinde çalışan şirket işçilerinin maaş promosyon ihalesi tamamlandı, Güzel Ayvalık şirketi çalışanları kişi başı 37 bin 200 TL promosyon aldı.

1775

Ayvalık Belediyesi’nin çeşitli müdürlük ve birimlerinde çalışan şirket işçilerinin maaş promosyon ihalesi geçtiğimiz aylarda sonuçlandı. Ayvalık Belediyesi Güzel Ayvalık şirketi çalışanları kişi başı 37 bin 200 TL promosyon aldı.

Açık artırmayla yapılan ihalede şirket işçilerinin promosyonunu kapsayan ihaleyi kişi başı 37.200 Türk Lirası veren Türkiye Ekonomi Bankankası (TEB) kazandı. 3 yılı kapsayan banka promosyonu sözleşmesi Ayvalık Belediye Hizmet Binası’nda yapıldı.

Personele toplamda 24.552.000 Türk Lirası promosyon alınmasının sağlandığı belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Promosyon düzenlemesinin yapıldığı dönemlerde, bu zamana kadar en yüksek promosyon miktarında banka ile anlaşmayı sağlamış olduk. Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bugünlerde personelimizin aile bütçelerine önemli bir katkı verilmiş oldu. Çalışanlarımızın ve ailelerin mutluluğu bizim için çok önemlidir” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş