Zeynep Bodur Okyay "İş dünyasında başarı için gençlerin enerjisine ihtiyacımız var"

Zeynep Bodur Okyay "İş dünyasında hedefe ulaşmak için deneyimlerimizle genç neslin canlılığı ve enerjisi gerekiyor” dedi.

1743

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su iş insanı Zeynep Bodur Okyay, girişimcilik dahil daha çok kariyer konusunda öne çıkan bir blog olan “Linkedin” platformunda yaptığı açıklamada; “Gençlere ihtiyacımız var. İş dünyasındaki hedeflerimize de ancak mevcut iş gücümüzün deneyimini, genç neslin canlılığı ve enerjisiyle birleştirerek ulaşabileceğimizi görüyorum” dedi.

"Altı yıl önce Kalegends Genç Yetenek Programı’nı hayata geçirdik"

Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu’nun geleceği için harekete geçirmek amacıyla altı yıl önce Kalegends Genç Yetenek Programı’nı hayata geçirdiğini kaydederek, “Bireysel ve toplumsal değişimden ışık hızında geçiyoruz, adeta uyum sağlama, benimseme kapasitemizi test ediyoruz. Hayatımız eskisi gibi değil! Dünya değişiyor, dünya çapında her on kişiden sekizi ‘Dünya benim için çok hızlı değişiyor’ diye düşünüyor. Bu muazzam değişimi nasıl anlayacağımız, nasıl yönlendireceğimiz konusunda gençlere ihtiyacımız var. İş dünyasındaki hedeflerimize de ancak mevcut iş gücümüzün deneyimini, genç neslin canlılığı ve enerjisiyle birleştirerek ulaşabileceğimizi görüyorum. Bu gücü, Kale Grubu’nun geleceği için harekete geçirmek amacıyla altı yıl önce Kalegends Genç Yetenek Programı’nı hayata geçirdik. Gençleri kariyerlerinin belki de en heyecanlı bölümünde, iş dünyasındaki geleceklerini şekillendirecek bilgi ve yeteneklerle donatmayı amaçlıyoruz. Kendilerini hem teknik hem de sosyal beceriler anlamında geliştirme fırsatı sunuyoruz. Genç arkadaşlarımızın bu süreçte kazandıkları deneyimleri ve etkileşimlerini yakından takip etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Her yıl olduğu gibi, bu sene de iş dünyasının geleceğine yön verecek bilgi ve becerilerle donatılacaklarına inancım tam. Gençlere iş dünyasına hoş geldiniz derken; keyifli, başarılı ve mutlu bir kariyer hayatı diliyorum” açıklamasını yaptı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş