havadurum

Vali İlhami Aktaş'tan OSB ve kent esnafına ziyaret

950

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş,  Çanakkale Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren SEBA Bioenerji Anonim Şirketi ve Orman Ürünleri Ltd. Şirketi Fabrikası ile KaleGıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi`ni ziyaret etti. İlk olarak SEBA Bioenerji Anonim Şirketi ve Orman Ürünleri Ltd. Şirketi Fabrikası`nı ziyaret eden Vali Aktaş, SEBA Bioenerji Fabrika sahibi ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu`ndan fabrika ile ilgili bilgi aldı. Tomruk vasfındaki ağaçlardan kereste ve bunun yan ürünleri ile birlikte diğer orman emvalinden, sürdürülebilir enerji kaynaklarından olan ve tüm dünyada büyümekte olan ağaç pelleti alanında üretim yaptıklarını belirten firma sahibi Selçuk Semizoğlu, SEBA Orman ürünleri Fabrikasının 10 yıldır Çanakkale`de üretim yaptıklarını söyledi. Ziyaretin ardından firma sahibi Selçuk Semizoğlu`na teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, çalışmalarında başarı ve bol kazanç dileklerinde bulundu.

Üzen, KaleGıda ile ilgili bilgiler verdi 
SEBA Bioenerji ve Orman Ürünleri Fabrikası ziyaretlerinin ardından Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen`in sahibi olduğu KaleGıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi`ni ziyaret etti. Ziyarette KaleGıda sahibi Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen tarafından Vali İlhami AKTAŞ`a, 1974 yılında kurulan Kale Gıda A.Ş olarak gıda ve ihtiyaç maddeleri satış ve pazarlamasında faaliyet gösteren öncü bir firma olduklarını, Güney Marmara ve Ege bölgesinde Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın, Manisa, Denizli ve Muğla illerinde yaklaşık 4000`den fazla geleneksel perakende noktasına ve 1200 ev dışı tüketim ürünleri noktasına 2 ana depo, 2 cep deposu 88 araçlık filosu ve 130 personeli ile hizmet verdikleri bilgisini aktardı. Vali Aktaş, Çanakkale ekonomisine verdiği hizmetler için KaleGıda sahibi Kaya Üzen`e teşekkür ederek çalışmalarında başarı ve bol kazanç temennisinde bulundu.
 
Kent esnafına Ahilik Haftası ziyaretleri 
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Ahilik Haftası nedeni ile esnafları ziyaret etti. 16 - 22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası kapsamında Hacı Yahya Sokak ve Aynalı Çeşme Sokak`ta bulunan esnafları ziyaret eden Vali Aktaş`a, İl Ticaret Müdürü Hakan Tuncerli, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve Çanakkale Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Ejder de eşlik etti. Vali Aktaş, Çanakkale esnafı ile bir süre sohbet edip Ahilik Haftası`nı kutlayarak hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulundu.
(Atilla Akın) 
Paylaş