havadurum

Başkan Göztepe misafirlerini ağırladı

Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe, dün Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği İstanbul Ataköy Merkez Genel Başkanı Semra Çetinkaya ve Türkiye İşçi Partisi (TİP) Bozcaada İlçe teşkilatını ve CHP İlçe Kadın Kolları yönetimini ağırladı.

242

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği İstanbul Ataköy Merkez Genel Başkanı Semra Çetinkaya, Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Bu ziyaretin ardından Başkan Göztepe makamında Türkiye İşçi Partisi (TİP) Bozcaada İlçe Başkanı seçilen Pelin Sezer Özçalcı, geçmiş dönem Bozcada Belediye Meclisi Üyesi ve aynı zamanda TİP Belediye Başkan Adayı Aykut Turgal ile partinin ilçe yönetimini ağırladı.

Pelin Sezer Özçalcı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Göztepe’nin bir sonraki konuğu ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Yönetimi oldu.

Kısa süre önce gerçekleşen seçimle yeniden CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Nurten Duran ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Göztepe, Başkan Duran ve ekibine başarılar diledi.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş