havadurum

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan, Çanakkale'de

Çanakkale'ye gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

666

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ile birlikte, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nü ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, ilk olarak112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.1 12 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü'nü gezerek incelemelerde bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile Vali İlhami Aktaş, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, çalışmalarında başarılar diledi.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ziyaretinin ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile Vali İlhami Aktaş, Çanakkale İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Turan ile Vali Aktaş, Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Hayri Demirel tarafından karşılandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Hayri Demirel'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Hayri Demirel'e hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Bülent TURAN ile Vali İlhami Aktaş'ın 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ziyaretlerine AK Parti İl Başkanı Naim Makas da eşlik etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş