havadurum

Ticaret Borsası ziyaretlere devam ediyor

677
Çanakkale Ticaret Borsası yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve beraberindekiler, ziyaretlerine devam ediyor. Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ergin Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Atak, Ruhi Badem, İsmail Pehlivan ve ÇTB Genel Sekreteri Sevcan Elver `den oluşan ÇTB heyeti Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin`i, Çanakkale İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sadi Akman`ı ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman`ı ziyaret etti.
Cumhuriyet Başsavcısı`na ziyaret 
Cumhuriyet Başsavcısı Şahin, ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Deniz, Meclis Başkanı Çetin ve Yönetimine yeni döneminde başarılar diledi ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ile tanışmaktan ve bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Deniz ziyarete ilişkin şu ifadelere yer vredi, "Başsavcımıza ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerimizi sunduk. Seçimlerimize ve yeni dönemimize ilişkin bilgilendirmede bulunduk. Bizler iş dünyası olarak bugüne kadar güvenlik güçlerimizin her zaman yanında yer alarak projelerine elimizden gelen desteği sağladık. Desteğimiz bundan sonra da devam edecektir." Çanakkale`de birlik ve beraberliğine vurgu yapan Meclis Başkanı Birol Çetin, Cumhuriyet Başsavcısı Şahin`e Ticaret Borsası sektörlerine ilişkin bilgilendirmede bulundu. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından son buldu.
 
Deniz, "Her zaman desteğe hazırız"
ÇTB Başkanı Deniz İl Emniyet Müdürü Karaduman ile yaptığı görüşmede, borsa organ seçimleri hakkında bilgi vererek, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü`nün özverili gayretleri sayesinde Çanakkale`nin güvenli ve örnek gösterilen bir il olduğunu belirtti. Deniz, "Ticaret Borsası olarak bizler de İlimize hizmet için buradayız. İl Emniyet Müdürlüğümüz ile her zaman diyalog içinde olmaya, Çanakkale için faydalı olacak projelerde fikir alışverişinde bulunmaya ve sizlere her zaman desteğe hazırız." dedi. İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise Yönetim Kurulu Başkan Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin ve Borsa Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Karaduman, "Ülkemizin hizmetin en iyisine layık olduğunu, bunu sağlamak için ise ellerindeki tüm imkanlar ile gayret ettiklerini belirten Karaduman, siz değerli işadamlarımızın yanımızda olduğunu görmek çalışmalarımıza güç katacaktır" dedi. Ziyaret, karşılıklı sohbetle son buldu.
"Bütün halinde hareket eden ve güçlü bir lobi oluşturan bir iliz"
İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sadi Akman, Başkan Deniz ve Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Borsa Yönetimine yeni görevinde başarılar diledi. Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Deniz, "Çanakkale olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla bir bütün halinde hareket eden ve güçlü bir lobi oluşturan bir İliz. Bu çerçevede her zaman beraber, işbirliği içinde, güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum" sözlerine yer verdi.
(Atilla Akın)
Paylaş