havadurum

Rotary’de Gezen dönemi

Çanakkale Rotary Kulübü 2011 - 2012 dönemi, düzenlenen tören ile sona erdi. Eski başkan Emine Şengören Güzel başkanlığı Erdal Gezen’e devretti...

794
 
Çanakkale Rotary Kulübü Başkanlık devir teslim töreni İda Kale Resort Otelde gerçekleşti. Devir teslim törenine Vali Yardımcıları Hüseyin Kulözü, Cemal Yıldızer, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal,  kulüp üyeleri ve Edremit, Ayvalık, Balıkesir Rotary üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Gecede bir konuşma yaparak yeni görev alacak yönetime başarılar dileyen Çanakkale Rotary Kulübü Eski Başkanı Emine Şengören Güzel, kulüp olarak bir yıl boyunca gerçekleştirdikleri etkinlikleri slayt eşliğinde katılımcılarla paylaştı. Daha sonra 2011 - 2012 döneminde başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan tüm kulüp üyelerine plaketleri takdim edilirken, organize edilen etkinliklere destek verenlere de hediyeleri verildi.  Bir yıl boyunca Rotary Kulübü’nü en iyi şekilde temsil eden 2011 - 2012 Dönem Başkanı Emine Şengören Güzel’e plaketi takdim edildi. Ödül takdimlerinin ardından Çanakkale Rotary Kulübü devir teslim törenine geçildi.
 
 
“Hizmet Yoluyla Barış”
2011 - 2012 dönem başkanlığını başarıyla tamamlayan Emine Şengören Güzel görevini Rotary Kulübü 2012 - 2013 Dönem Başkanı Erdal Gezen’e devretti. Görevi devralan Rotary Kulübü 2012-2013 Dönem Başkanı Erdal Gezen; “Çok başarılı geçen bir dönemin ardından görevi devralıyorum. 14 ödülün 11’ini alan bir başkandan sonra bu görevi almak ciddi bir sorumluluk işi. Bizde aynı başarıyı göstereceğiz” dedi. Hizmet yoluyla barış sloganı ile çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Başkan Gezen, “Yeni projelerimizle yola devam edeceğiz” dedi.
 
Daha sonra Rotary Kulübü Başkanı Erdal Gezen, yeni yönetimi açıklayarak katılımcılara tanıtmasıyla devir teslim töreni sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaş