havadurum

Kordon park yenilendi vatandaşlarla buluşmaya hazırlanıyor

Yaz aylarında serinlemek isteyenler için ideal bir mekan olmaya aday olan Kordon park, eski canlı günlerine geri dönmek için gün sayıyor.

696

Karabiga'nın kalbindeki Kordon Park, uzun süren yenileme çalışmalarının ardından yeniden hayat bulmaya hazırlanıyor. Belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde tamamlanan yenileme süreci, yaz aylarında serinlemek isteyen vatandaşların vazgeçilmez buluşma noktası olmaya aday. Artık sessizliğini bozmaya hazırlanan Kordon Park, o eski canlı günlerine geri dönmek için gün sayıyor.

Başkanı Elbi'den açıklama

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Kordon Park'ın yenilenmesiyle ilgili bir açıklama yaptı. Elbi açıklamasında şunları söyledi;"Amacımız, şehrimizin sosyal yaşamına katkı sağlayacak böylesi güzel alanları halkımızın kullanımına sunmaktır. Kısa sürede hizmete açılacak olan Kordon Park Sosyal Tesisimiz, tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun. Yenilenen parkımızın açılışıyla birlikte, Karabiga’mızın güzelliklerinden biri daha vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Parkın açılışında bir araya gelmek dileğiyle, tüm hemşehrilerimizi bu güzel ortamı keşfetmeye davet ediyoruz" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş