havadurum

Özgürlük Parkı’nda Salkım rüzgarı

51.Uluslararası Troia Festivali`nin ikinci gününde de etkinlikler hız kesmedi. Kentin pek çok noktasında pek çok kişiye hitap eden etkinlikler büyük beğeni topladı. Festival kapsamında Yeşim Salkım ve Metin Uca Özgürlük Parkı`nda sahne alarak davetlilere keyifli bir konser verdi.

952
 
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, festival kapsamında açılan sergileri de ziyaret ederek, eserler hakkında bilgi aldı. Başkan Gökhan son olarak, Korfmann Kütüphanesi`ndeki `Benim Sokağım-Bizim Mahalle` Fotoğraf Sergisi ile Mahal`deki `Gezi-Madenciler-Çocuk Gelinler` isimli Nejdet Demirtaş`ın Sualtı Fotoğraf Sergisini ziyaret etti.
 
 
Konsere yoğun ilgi
Yeşim Salkım ve Metin Uca Özgürlük Parkı`nda sahne aldı. Festival kapsamında Yeşim Salkım ve Metin Uca Özgürlük Parkı`nda sahne alarak davetlilere keyifli bir konser verdi. Yeşim Salkım`ın şarkılarına Metin Uca da şiirleri ve sohbeti ile eşlik ederken, ikilinin performansı büyük alkış aldı.
 
 
Barış Kordonunda keyifli bir gece
Barış Kordonunda sahne alan Çanakkale Kent Orkestrası, kentlilerden büyük alkış aldı. Konserin yanı sıra Barış Kordonundaki canlı heykel performansları da büyük ilgi topladı.
 
 
Çimenlik Kalesi`nde dans ve müzik buluştu
Festival kapsamında Çimenlik Kalesinde ise Çıplak Ayaklar gösterisi gerçekleşti. Mihran Tomasyan`ın koreograflığını üstlendiği, müzik ve dans dolu performans kentlilere keyifli anlar yaşattı.
 
 
Amfi Tiyatro`da Şenlikli Limonata
Amfi Tiyatro`da ise Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu`nun Şenlikli Limonata isimli oyunu sahnelendi. Murat İpek`in yönettiği oyunda oyuncular Günay Karacaoğlu ve Fırat Doğruloğlu, performanslarıyla izleyicileri hem güldürdü hem de alkış topladı.
 
Paylaş