Kurt "Her maçımız bir final"

1874

 Tecrübeli çalıştırıcı yaptığı açıklamalarda şu konulara yer verdi. "Ligin ikinci yarısına Arslancaspor galibiyeti ile başladık, mutluyuz. Futbolcularımı yürekten kutluyorum. Üst üste 7 maçtır kazanıyoruz. çok zorlu bir müsabaka oynadık. Arslancaspor bu ligin iyi takımlarından biri.Sınırlı bir kadro ile zirve mücadelesi veren bir takım. Biz de takım olarak son haftalarda başarılı sonuçlar almıştık. Devre arası sonrası kaldığımız yerden devam etmek istiyorduk. Sakatlıkları bulunan kaptanYavuz ve Umutcan gibi iki önemli oyuncumuzdan yoksun bir şekilde maça çıktık. ilk yarısında rakibimize oranla üstün oynadığımızı söyleyebilirim. Bu yarıda yakaladığımız gol pozisyonlarından sadece birinde gol atma başarısını gösterdik.İkinci yarı ise kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu diyebilirim. Arslanca spor maçı kurtama adına riskte alarak kalemize yüklenirken, biz de farkı arttırma adına Arslancaspor kalesine yüklendik.. Karşılıklı gol pozisyonlarının yakalandığı heyecanı yüksek keyifli bir ikinci yarı oynandı. Her iki tarafın da gol atma girişimleri sonuç vemedi ve ilk yarıda attığımız golle, bu zorlu maçı kazanmayı başardık. Oyunun genelinde galibiyeti hak eden taraf olduğumuzu söyleyebilirim. Ancak, son dakikalarda öyle bir pozisyon vardı ki gol olsa maç berabere bitebilirdi.

Takım olarak önemli işler başardığımızı düşünüyorum. Sezona çok kötü bir başlangıç yapmıştık. ilk 5 maçtan 4 yenilgi ile ayrıldığımız günlerden, üst üste 7 maç kazanma başarısını gösterdiğimiz günlere geldik. Şüphesiz ki bu başarımızın arkasında herkesin emeği ve desteği var. Ezinespor camiası olarak birlik beraberlik içindeyiz. Her kesimden insan, takımın etrafında kenetlenmiş durumda. Belediye Başkanımız Haluk Babaoğlu ve Mehmet Akyün başkanlığındaki yönetim kurulumuz her zaman yanımızda oldu. Kötü günler geçirdiğimiz dönemlerde bile, bizlere olan inançlarını ve güvenlerini hep dile getirdiler, destek oldular. Bu yüzden takımım adına teşekkür etmek isterim. Oynanan maç sonuçlarına göre bir basamak yukarı çıkarak 3.üncü sıraya yükseldik.
Bu hafta sonu yine zorlu bir rakip Çanakkalespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanacağız. 2.ci yarı maçlarının çok daha zorlu geçeceğini biliyoruz. Çünkü, tüm takımlar hedefleri doğrultusunda kadrolarını takviye ettiler. En az kayıp yaşayan takım zirvenin sahibi olacak. Gerideyiz, ancak Ezine spor olarak zirve takibimizi sürdüreceğiz. Bundan sonraki her maçımızı final havası içinde oynayacağız "
(Haber Merkezi)
Paylaş