Beşiktaş Trabzon deplasmanında 1-1 berabere kaldı

Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda 1-1 kalarak 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

704

Siyah-beyazlılar maça tutuk başlarken, maçın 13. dakikada Visca'nın atılmasıyla 10 kişi kalan bordo-mavililer karşısında 17. dakikasında Okay Yokuşlu'nun duran toptan gelen golüyle geriye düşse de 39. dakikada Gedson Fernandes'in golüyle maça 1-1’lik beraberlikle soyunma odasına gitti.

Beşiktaş Uğurcan Çakır Engelini Aşamadı

Beşiktaş, Trabzonspor karşısında istatistiklerde rakibinin çok önünde olmasına rağmen galibiyet golünü bir türlü bulamadı. Siyah-beyazlılar, net fırsatlarda kaleci Uğurcan Çakır engeline takılırken bordo-mavili kaleci maçı birçok kurtarışla tamamladı. Beşiktaş isabetli pas ve rakip ceza alanında topla buluşmada bu sezonun rekorunu da ele geçirdi ancak bunu skora yansıtamadı. Beşiktaş, maç boyunca 555 isabetli pas yaparken rakip ceza alanında ise 52 kez topla buluştu. Beşiktaş'ın yeni transferi Joao Mario, Trabzonspor karşısında 11'de başlayarak ilk kez Beşiktaş formasını giyerken vasatı aşamadı.

Gedson Gollerine Devam Etti

Beşiktaş'ın tek golünü atan Gedson Fernandes, bu sezon 5. kez fileleri havalandırdı. Skor katkısı dikkat çeken Portekizli futbolcu 1 gol daha atması durumunda kariyer rekorunu kıracak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş