Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray, cumartesi günü saat 19.00'da Papara Park'ta karşılaşacak. Bu önemli mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın 4. hakemi ise Batuhan Kolak olacak.
FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan kariyerinde 3. kez Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmada görev alacak. Daha önce oynanan müsabakalarda iki takım da 1'er kez sahadan galip ayrıldı. Söz konusu maçlarda Karaoğlan 7'si bordo-mavililere, 6'sı da sarı-kırmızılılara olmak üzere toplam 13 kez sarı kartına başvurdu.
Sakarya bölgesi hakemi olan Atilla Karaoğlan bugüne kadar kariyerinde 2'şer kez Fenerbahçe - Galatasaray ve Galatasaray - Beşiktaş, 1 defa da Beşiktaş - Fenerbahçe derbilerini yönetti.
Atilla Karaoğlan, 2024-2025 sezonunda Trendyol Süper Lig'de 2'si Galatasaray, 2'si de Trabzonspor olmak üzere toplam 17 karşılaşma görev aldı. Karaoğlan bu sezon Trendyol 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 2'şer ve TFF Süper Kupa maçında da düdük çaldı. Atilla Karaoğlan ayrıca bu sezon Galatasaray ile Beşiktaş arasında TFF Süper Kupa ve Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Lig karşılaşmalarını yönetti.
Atilla Karaoğlan'ın yönettiği Trabzonspor - Galatasaray karşılaşmaları şöyle:
23.01.2022
19.08.2023
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
0 286 212 91 91 - 0 286 212 91 92
0 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.