Gökbörü Okçuluk Takımı ile hedef 12

Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü (GOSK), geleneksel okçuluğun ruhunu ve tekniklerini bir araya getirerek geleceğin okçularını yetiştirmeyi hedefliyor.

2544

Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü (GOSK), geleneksel okçuluk alanındaki iddialı çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Kulüp yetkilileri, genç sporcuların disiplini ve öğrenme azmiyle her geçen gün güçlendiklerini vurgulayarak, geleneksel okçuluğun ruhunu ve tekniklerini bir araya getirerek, geleceğin okçularını yetiştirme hedefliyorlar.

"Sadece hedefe değil, geleceğe de nişan alıyoruz"

Kulüp yetkilileri, “Genç sporcularımızın disiplini, sabrı ve öğrenme azmiyle her geçen gün daha da güçleniyoruz. Geleneksel okçuluğun ruhunu ve tekniklerini bir araya getirerek, geleceğin okçularını yetiştiriyoruz. Gökbörü Okçuluk Takımı’mızla adım adım zirveye doğru ilerlerken, sadece hedefe değil, geleceğe de nişan alıyoruz!” şeklinde açıklamada bulundu.

GOSK geleneksel Türk okçuluğunu gençlere sevdirmeyi planlıyor

GOSK'un çalışmalarının bir diğer önemli yönü ise, Türk okçuluğunu gençler arasında daha popüler hale getirmek. Kulüp, yeni nesil sporcular yetiştirmeyi ve okçuluğu gençler arasında sevdirmeyi amaçlıyor. Bu bağlamda, kulüp yeni Mete Gazoz’lar yetiştirerek, geleneksel Türk okçuluğunu gençlere sevdirmeyi planlıyor. Çan GOSK, bu hedef doğrultusunda etkili ve sürdürülebilir çalışmalar yürütmeye ve çalışmalara devam edecek.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş