Trendyol Süper Lig'de 3. Hafta Erteleme Maçlarının Hakemleri Belli Oldu!

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında ertelenen maçların hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı.

551

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme karşılaşmaları için görev alacak hakemler Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı. Ertelenen müsabakalar, Avrupa kupaları nedeniyle oynanamamıştı.

Galatasaray-Gaziantep FK Maçını Cihan Aydın Yönetecek

TFF'nin yaptığı açıklamaya göre, Galatasaray ile Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Suat Güz yapacak. Mücadele, RAMS Park’ta 20.00’de başlayacak ve 4. hakem olarak Oğuzhan Çakır görev alacak.

Samsunspor - RAMS Başakşehir Maçı Hakemi: Direnç Tonusluoğlu

18 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan Samsunspor ile RAMS Başakşehir arasındaki karşılaşmada ise Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Yardımcı hakemler olarak Candaş Elbil ve Emir Eray Eyisoy sahada yer alacak. Müsabakanın 4. hakemi Batuhan Kolak olacak.

Trabzonspor - Kayserispor Maçında Mehmet Türkmen Görev Yapacak

19 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak Trabzonspor - Kayserispor karşılaşmasını ise hakem Mehmet Türkmen yönetecek. Türkmen’in yardımcıları Deniz Caner Özaral ve Bersan Duran olacak. Mücadelenin 4. hakemi olarak ise Ayberk Demirbaş görev yapacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş