Yenicespor’da transfer başladı

2023-2024 Çanakkale 1.Amatör Lig’de mücadele verecek Yenicespor, transfer çalışmalarına başladı.

552

Çanakkale 1. Amatör Lig’de hedefi doğrultuşumda ilerlemek için transfer çalışmalarına başlayan Yenicespor ilk olarak Teknik Direktör sorununu çözmek için geçen sezon Karabigaspor’da başarılı işlere imza atan Kenan Korkmaz ile anlaştı.

Transfer çalışmalarına başlayan Yenicespor İç transferde takım kaptan Hakan Gürsu ve Enes Aksoy ile sözleşme yenilediler. Sarı kırmızılılar, Geyikli Belediyespor’da gol krallığı yaşamış alt liglerin golcüsü Yavuz Selim Kirveli ile Geçen sezon Çanakkalespor’da şampiyonluk yaşayan Emrah Avcı’yı da alan Yenicespor, Karabigaspor’un efsanesi Tahsin Eren ve yine Karabigaspor’dan Kaan Ergene ve Levent Kalkan’ı da renklerine bağladı.

Ayrıca Bayramiçspor’dan Gökberk Kaya ve Oğuzhan Aşçı’yı da alan Yenicespor, 23 Eylül Ortaokulu’ndan kaleci Hakan Kızıltepe, Etilispor’dan Recep Ali Akdeniz ve Hayati Eren Şahin ile Bozcaadaspor’dan Barış Zorlu’yu ve Terzialanspor’dan Doğanay Biçer’i de transfer ederek yeni sezona güçlü girmek hedefinde. Yenicespor, anlaştığı tüm futbolcularla resmi imza töreni düzenleyerek ardından yemekte bir araya geldi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş