Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü'nden başarılı eğitim ve motivasyon kampı

Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), "Eğitim ve Motivasyon Kampı"nı başarıyla tamamladı. Üç gün süren kamp, Türkiye'nin en modern Milli Takımlar Kamp Merkezi olan Güzelyalı Milli Takımlar Eğitim ve Kampı'nda gerçekleştirildi.

2581

Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü, "Yıldızlar ve Küçükler" kategorisindeki sporcularıyla Güzelyalı Milli Takımlar Eğitim ve Kamp Merkezi'nde üç günlük eğitim ve motivasyon kampı düzenledi. Kulüp yetkilileri, Türkiye Okçuluk Federasyonu ve diğer destekçilere teşekkürlerini iletti.

Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), faaliyet programlarında yer alan üç günlük "Eğitim ve Motivasyon Kampı" gerçekleştirdi. Başarıyla tamamladıkları kampı Türkiye'nin alanında en yeni en gelişmiş ve modern Milli Takımlar Kamp merkezi unvanına sahip Güzelyalı Milli Takımlar Eğitim ve Kampı'nda yaptıklarını, kampa "Yıldızlar ve Küçükler" kategorisindeki sporcularının katılım sağladığını kaydeden Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri, yaptıkları açıklamada, “Bize bu imkanı sağlayan Türkiye Okçuluk Federasyonuna, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çakıroğlu’na teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş