Giovanni van Bronckhorst: "İyi bir başlangıç yaptık, ancak performansımızı artırmalıyız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Net Global Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, takımının iyi bir başlangıç yaptığını belirtti. Maçta ilk yarıda birçok fırsat yakalayamadıklarını ancak defansif oynayan rakibe karşı başarılı bir performans sergilediklerini söyledi.

1688

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Net Global Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, sezonun iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Maçta fırsat yaratmanın zorluğuna dikkat çeken van Bronckhorst, özellikle ikinci golün önemine vurgu yaptı. Oyuncularının milli takıma davet edilmelerinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden van Bronckhorst, Trabzonspor deplasmanı öncesinde takımın performansını artırma hedefinde olduklarını söyledi.

Maçta fırsat yaratmanın zorluğuna dikkat çeken van Bronckhorst; “Çok mutluyum. İyi bir başlangıç yaptık. İlk yarıda çok fırsat bulduğumuzu söyleyemem. Arthur Masuaku ile direğe isabet eden bir şutumuz oldu. Gedson Fernandes ile tehlikeli olduğumuz anlar oldu. Ancak defansif oynayan bir takıma karşı fırsatlar yaratmak her zaman zordur. Golden dolayı mutluydum. İkinci gol hemen gelmedi. Ama rakibimize de fırsatlar vermedik. Bu anlamda iyiydik. Gedson’un attığı ikinci gol bu anlamda önemliydi.

Özgüvenimiz var, bunu maça da yansıtmaya çalışıyoruz. Bunu yapmak içinde her takıma karşı performans göstermemiz gerekiyor. Bugünün özelinde ikinci golü geç bulduğumuzu söylemem lazım. Oyuncularıma içeride söylediğim şey ilk bölümü kayıpsız kapattığımızdı. İyi bir ilk bölüm geçirdik. Milli takıma giden oyuncularımız olacak. Burada kalan oyuncularımız olacak. Önümüzdeki Trabzonspor deplasmanına hazırlanacak iki haftamız var. Umuyorum ki herkes sakatlanmadan geri döner.

Oyuncularımızın milli takıma davet edilmelerinden dolayı çok mutluyum. Bu da demek oluyor ki oyuncularımız milli takım hocalarına yeteneklerini gösteriyorlar. Bu iyi bir şey. Sezon uzun çok maçlarımız var önümüzde. Çok çalışacağız. Önümüzdeki ilk maçımız bizim en önemli maçımız” ifadelerinde bulundu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş