havadurum

Gökçeada’ya Yazı İşleri Müdürü oldu

İçişleri Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’na girerek 83.333 puan alan İl Dernekler Müdürlüğü Şefi Tuncay Nane, Gökçeada Kaymakamlığı’na İlçe Yazı İşleri Müdürü olarak atandı.

1407
 
Gökçeada Kaymakamlığı’na İlçe Yazı İşleri Müdürü olarak atanan İl Dernekler Müdürlüğü Şefi Tuncay Nane için gerçekleştirilen veda törenine, Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk, Vali Yardımcısı Mehmet Özcan ve İl Dernekler Müdürü Resul Karakurt, İl Özel Kalem Müdürü Mahmut Akkuş, İl Yazı İşleri Müdürü Sema Bayoz, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nevzat Yurdaer, İl İdare Kurulu Müdürü İfakat Gülsen, İl Mahalli İdareler Müdürü Aygül Gümüş, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hatice Gökalp, İl Tapu Sicil Müdürü Emine Ilgın ve Çanakkale AB Dış ilişkiler Koordinasyon Merkezi personeli ve İl Dernekler Müdürlüğü personeli katıldı.
 
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan İl Dernekler Müdürü Resul Karakurt; "Gökçeada İlçe Yazı İşleri Müdürü olarak atanan Tuncay Nane`ye yeni görevinde başarılı olacağına olan inancımızın yanı sıra aramızdan ayrılması hepimizi üzmüştür, sınavda birinci olması da bizi gururlandırmıştır. Başarısından dolayı kendisini kutluyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.
 
Paylaş