havadurum

Fenerbahçe - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak. Liderlik koltuğunu korumak isteyen sarı-lacivertliler, zorlu rakibini yenmek için sahaya çıkacak. Peki, Fenerbahçe - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın detayları...

1318

Fenerbahçe - Ankaragücü maçı bugün saat 19.00'da başlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak maç beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe'de 3 futbolcu, çeşitli gerekçelerle kadroda yer alamayacak.

Süper Lig'in 23. haftasında heyecan devam ediyor. Fenerbahçe, bu akşam sahasında Ankaragücü ile kritik bir maça çıkacak. Süper Lig'de geride kalan 22 haftada 57 puan toplayan Fenerbahçe, averaj farkıyla liderliğini sürdürüyor. Ankaragücü ise 28 puanla 9. sırada bulunuyor. İki takım arasındaki mücadele, hem zirve yarışını hem de kümede kalma mücadelesini yakından ilgilendiriyor.

Fenerbahçe - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe - Ankaragücü maçı bugün saat 19.00'da başlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak maç beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Maçın hakemi Cihan Aydın olacak. Aydın'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak.

Fenerbahçe, liderliği korumak istiyor

Fenerbahçe, ligde yaptığı son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler, son olarak deplasmanda RAMS Başakşehir'i 90+4. dakikada Batshuayi'nin penaltı golüyle 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe, bu galibiyetle puanını 57'ye yükseltti ve averajla liderliğini korudu. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında da kazanarak zirvedeki iddiasını sürdürmek istiyor. Fenerbahçe, ligde oynadığı son 10 maçta Ankaragücü'ne yenilmedi.

Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe'de 3 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Ankaragücü maçında kadroda yer alamayacak. Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Bright Osayi-Samuel ile sakatlığı devam eden Fred'in yanı sıra RAMS Başakşehir mücadelesinde gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Jayden Oosterwolde bu akşamki maçta sahada olamayacak. Fenerbahçe'de Necip Uysal ile Gedson Fernandes ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ankaragücü, sürpriz peşinde

Ankaragücü, ligde yaptığı son 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Başkent ekibi, son olarak sahasında Karagümrük'ü 2-0 mağlup etti. Ankaragücü, bu galibiyetle puanını 28'e çıkardı ve düşme hattının 9 puan üzerine çıktı. Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü, güçlü rakibi Fenerbahçe'yi deplasmanda yenerek sürpriz yapmayı ve puan cetvelinde yükselmeyi hedefliyor. Ankaragücü, ligde Fenerbahçe'yi en son 2009 yılında 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş