FC Lugano Rövanş Maçı İçin Fenerbahçe'de Kritik Antrenman

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda İsviçre'nin FC Lugano takımıyla oynayacağı rövanş maçı için hazırlıklara başladı. Yeni transfer Youssef En-Nesyri'nin de katıldığı antrenman, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirildi.

635

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turundaki rövanş mücadelesi için hazırlıklara başladı. İsviçre'nin FC Lugano takımıyla 30 Temmuz Salı günü oynayacakları karşılaşma için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yoğun bir antrenman programına girişti. Hazırlıklar, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanla başladı.

Ferdi Kadıoğlu'na Özel Sürpriz

Antrenmanın öncesinde futbolcular, 200. maçına çıkan Ferdi Kadıoğlu’nu tebrik etti. Kadıoğlu'na özel olarak hazırlanan 200 numaralı forması hediye edilerek anlamlı bir kutlama yapıldı.

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetimindeki idman, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından, core ve kuvvet çalışmalarına geçildi. Takım, pas çalışması ve taktiksel analizler için iki gruba ayrıldı. Antrenmanın son bölümünde futbolcular bireysel çalışmalarla günün antrenmanını tamamladı.

Fenerbahçe, FC Lugano ile yapacağı rövanş maçı öncesi hazırlıklarına yarınki antrenmanla devam edecek.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş