Mete Gazoz Ne Zaman Yarışacak? İşte 2024 Olimpiyat Maç Tarihi

Mete Gazoz Ne Zaman Yarışacak? İşte 2024 Olimpiyat Maç Tarihi

835

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın okçuluk branşında sıralama atışları tamamlandı. Fransa'nın başkenti Paris'teki Invalides alanında yapılan klasik yay kategorisindeki bireysel sıralama atışları, sporcuların performanslarını belirledi. Dünya ve olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, 676 puanla 8. sırada yer aldı ve 32 turunda Şilili Andres Felipe Gallardo Ferrada ile eşleşti.

Diğer Türk Sporcuların Performansları

Aynı puanı alan Ulaş Berkim Tümer, 10. sırada yer alarak Meksikalı Carlos Rojas ile mücadele edecek. Bir diğer milli okçu Muhammed Abdullah Yıldırmış ise 640 puanla 58. sıraya yerleşti ve ABD'li Brady Ellison ile son 16 turuna kalmak için yarışacak.

Kadınlarda Tarihi Başarı: Elif Berra Gökkır

Sabah seansında, milli okçu Elif Berra Gökkır, sıralama atışlarında 671 puanla Türkiye'nin kadınlarda olimpiyat tarihindeki en iyi derecesini yaparak 5. sıraya yerleşti. 32 turunda Malezyalı Nurul Azreena Mohamad Fazıl ile karşılaşacak olan Gökkır, tarih yazmaya devam ediyor.

Takım Yarışmaları: Erkek ve Karışık Takım Sıralamaları

Klasik Yay Erkek Takımı, toplamda 1992 puanla takımlar sıralamasında 6. oldu. Elif Berra Gökkır ve Mete Gazoz'dan oluşan Klasik Yay Karışık Takımı ise 1347 puanla yine 6. sırada yer aldı.

Mete Gazoz'un Yarışma Tarihi Ne Zaman?

Mete Gazoz ve diğer milli sporcuların yarış tarihleri kısa süre içinde netleşecek. Yarışma tarihleri açıklandığında, okçuluk tutkunları ve spor severler büyük bir heyecanla bu anları bekleyecek.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş