havadurum

Çanakkale'li okçular Düzce'de

Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü, 04-06 Temmuz 2024 tarihleri arasında Düzce Şıralık Şehir Stadı'nda düzenlenen Ases U-13 Okçuluk Açık Hava Türkiye Şampiyonası'na katıldı.

1794

04-06 Temmuz 2024 tarihleri arasında Şıralık Şehir Stadı’nda düzenlenen Ases U-13 Okçuluk Açık Hava Türkiye Şampiyonası’na 33 ilden 92 kulüp ve 650 sporcu ve ailelerle beraber 1700 kişi katıldı.

Şıralık Şehir Stadında gerçekleştirilen açılış seremonisi, Düzce Valisi Sayın Selçuk Aslan, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsa Yazıcı, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burak Coşkun ve Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gazoz’un katılımıyla gerçekleşti.

Düzce’de yapılan Ases U-13 Okçuluk Açık Hava Türkiye Şampiyonası’na Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü Başkanı Tandoğu Yazıcı yaptığı açıklamada; “Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmak üzere 8 sporcu, 1 antrenör ve 1 idareciyle katılım sağladık. Kulüp olarak elde edeceğimiz başarıya olan inancım tam. Bu süreçte bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen kulübümüzün sponsoru Odaş'a özel olarak teşekkür etmek istiyorum” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş