Yeni Sezon, Yeni Kombineler: Fenerbahçe’de Neler Değişiyor?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın 2024-25 sezonu kombine yenileme ve satış süreçleri başlıyor. Geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonluklarının yanı sıra Final Four başarısıyla dikkat çeken takım, yeni sezonda da tüm kulvarlarda başarı hedefliyor.

600

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, 2024-25 sezonunda tüm kulvarlarda başarı hedefleyerek, yeni sezon kombine yenileme ve satış süreçlerini başlatıyor. Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak Turkish Airlines EuroLeague ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi karşılaşmalarında geçerli olacak kombinelerin yenileme süreci, 29 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00 itibarıyla başlayacak.

Yeni Uygulamalar ve Kombine Kapsamı

Yeni sezonda yapılacak uygulamalar kapsamında, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi normal sezon ve play-off iç saha müsabakaları ile Turkish Airlines EuroLeague normal sezon iç saha müsabakaları kombine dahilinde olacak. Ancak, Turkish Airlines EuroLeague play-in ve play-off iç saha maçları kombine kapsamına dahil edilmeyecek. Kombine sahibi taraftarlar, bu maçlar için kendi koltuklarını satın almada öncelik hakkına sahip olacak. VIP satış kapsamında bulunan loca ve saha içi koltuk kombineleri ise EuroLeague play-in ve play-off iç saha maçlarını içerecek.

Salon Yenilikleri ve Tribün Düzenlemeleri

Yeni sezonda salonumuzda hayata geçirilecek yenilikler arasında, geçtiğimiz sezon başlatılan "Alt kat öğrenci ve taraftar grupları tribünü" uygulaması genişletilecek. 119 numaralı bloktaki tüm koltuklar, öğrencilere ve taraftar gruplarına günlük maç bileti satışı yapılacak şekilde ayrılacak. Bu blokta kombinesi bulunan taraftarlar, kombine yenileme süreci sonrasında uygun blok ve koltuklardan seçim yaparak öncelikli satış hakkına sahip olacak.

Geçtiğimiz sezonu Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonlukları ile kapatan ve Final Four oynama başarısı gösteren Fenerbahçe Beko, yeni sezonda da mücadele edeceği tüm kulvarlarda başarı hedefliyor. Fenerbahçe SK tarafından yapılan açıklamada, kombine yenileme ve satış süreçlerinin detayları kamuoyuyla paylaşıldı. Yeni sezon kombineleriyle ilgili tüm bilgilere Fenerbahçe resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş