havadurum

Eğitimin yeni yüzü; gelisimbileti.com!

804
2020 Yılının hepimizi zorunlu kıldığı dijital değişim dünyasında, gelişim sağlamak isteyen bireyleri ve alanında uzmanlaşmış kişileri bir araya getirmeyi hedeflediğimiz www.gelisimbileti.com adlı internet ağımızda, sizde, bireysel veya kurumunuz adına, uzmanlık alanınızla ilgili eğitim, seminer, kurs, panel, konferans düzenleyebilirsiniz.
 
Gelişim sağlamak isteyen tüm kişileri buluşturduğumuz bu ağda, Google zoom ve meet üzerinden ücretli etkinlikler oluşturarak kazanç sağlayabilir dilerseniz ücretsiz olarak da etkinlik oluşturabilirsiniz. Bülent Levent`in oluşturduğu www.gelisimbileti.com tüm eğitmenleri ve öğrenmek isteyenleri bu portalda buluşturuyor...Dijital eğitim modelinin siz de bir parçası olun! Portalın instagram adresi: "gelisimbileti", telefon numarası: +90 532 701 53 78, mail adresi ise bulent@gelisimbileti.com.
 
Kuruluşun eğitmen listesi şu şekilde: Bülent Levent: İnsan Kaynakları Uzmanı, Yılmaz Gürkan: Psikolog, Psikoterepist, İK. Danışmanı, Ferit Aybar: Satış Pazarlama Uzmanı, Meral Şen: Eğitimci, Yazar, Halkla İlişkiler Müdürü, Kurumsal Kimlik ve Marka Danışmanı, Bilal Özdemir: İK Plus Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri, Kurucu, Eğitmen, Danışman.
(Atilla Akın)
Paylaş