Çanakkaleli Antrenörlere seminer

Teknik Direktör Mustafa Meteertem`in başkanlığını yaptığı TÜFAD Şubesi üyelerine 29 Mayıs 2014 perşembe günü Gelişim Semineri düzenledi. İsmail Dilber adına gerçekleştirilecek seminer, Onsekiz Mart Üniversitesi Troya Kültür Merkezi`nde yapılacak.

940
 
 
Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği işbirliği ile organize edilen 2014 yılı bölgesel gelişim seminerleri TÜFAD`ın şubesinin bulunduğu 54 merkezde yapılmaya başlandı. 27 Haziran`da sona erecek seminerlere UEFA B Lisans, TFF A Lisans, TFF B Lisans, Grassroots C Lisans ve Amatör Kaleci Antrenörlüğü Lisansı olan antrenörlerin katılımı zorunlu kılındı. Bu lisansları bulunup, seminerlere katılmayan antrenörler bir sonraki seminere kadar çalışma izni alamayacak. TÜFAD Şube Başkanı, Teknik Direktör Mustafa Meteertem Çanakkale`deki İsmail Dilber Gelişim Semineri`nin 29 Mayıs 2014 perşembe günü Onsekiz Mart Üniversitesi Troya Kültür Merkezi`nde yapılacağını söyledi.
 
Çanakkale`deki TÜFAD Gelişim semineri Genel Başkan İsmail Dilber adına düzenlenecek
 
 

Seminere; Metin Türel, Engin Korukır, Ergün Penbe, İsmail Ertekin, Maksut Ünlü panelist teknik adamlar olarak katılacaklar.

Paylaş