Çanakkale’de ‘bayram’ temizliği

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, kent genelindeki temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

936
Rutin çalışmalar kapsamında, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine dahil edilen Basınçlı Yol Yıkama ve Afiş Sökme Aracı ile son olarak kordon boyunda temizlik çalışması gerçekleştirildi. Basınçlı sıcak su ile uygulanan temizlik çalışmaları kapsamında, kentte duvar ve direklere asılan tanıtıcı afişlerin söküm işlemi gerçekleştirildikten sonra iz kalmadan temizliği sağlanıyor. Yeni araç ile ayrıca yağ, mazot gibi ağır lekelerin bulunduğu yollar, yer altı çöp konteynırlarının de temizliği gerçekleştiriliyor.
 
 
Kordona Kadın Eli Değdi
Kentin yoğun olarak kullanılan cazibe merkezlerinden biri olan kordon boyunda rutin olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmaları artık kadınlara emanet...Temizlik İşleri Müdürlüğü`nün çalışmaları kapsamında kordon boyundaki temizlik faaliyetlerini yürüten kadın personeller, her gün bu alanın temizliğini sağlıyor. Personel, özellikle yaz aylarında kentliler başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin de sıklıkla kullandığı kordon boyunda gün içinde süpürme ve temizlik işlemlerini gerçekleştiriyor.
Paylaş