Küçükkuyu Belediyesi’nden eğitim yılı öncesi hazırlıklar

Küçükkuyu Belediyesi, ilçedeki bakım ve onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. 2 motosiklet ve 3 elektrikli scooter temin edilirken, Mıhlı ve Gökçetepe mahallelerinde önemli çalışmalar tamamlandı.

923

Küçükkuyu Belediyesi, ilçedeki bakım ve onarım çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor. Belediye ekipleri, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve ilçenin düzenini sağlamak için çeşitli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yapılan güncel çalışmalar hakkında belediyeden yapılan açıklama detayları şu şekilde.

Küçükkuyu Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Belediyemiz bünyesinde kullanılmak üzere 2 adet motosiklet ve 3 adet elektrikli scooter temin edilmiştir. Mıhlı Mahallesi; Zeus Caddesi’ndeki Fernur Sözen Ortaokulu bahçesinde ağaç budama ve ot biçme işlemleri tamamlandı. Gökçetepe Mahallesi, Zeytin Dalı Sokak’ta parke taş tamiratı ve kanalizasyon çalışmaları başarıyla tamamlandı. Küçükkuyu İlköğretim Okulu çevresindeki kaldırımlar, pazartesi günü okulların açılması nedeniyle kaldırım ve refüj boyama çalışmaları yapıldı. Beldemizde bir çok okul öğrencimiz Pazartesi günü 2024-2025 öğretim yılına başlayacak. ilköğretim öğrencilerimizin güvenli geçişini sağlamak amacıyla zabıta personelimiz okul çevresindeki trafik ışıklarında yardımcı olacaktır” ifadelerine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş