Küçükkuyu'da öğrencilere %37,5 indirimli seyahat fırsatı

Küçükkuyu Belediyesi ve S.S. 24 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi arasında yapılan protokol kapsamında, Küçükkuyu-Edremit arasında sefer yapan öğrencilere %37,5 indirimli seyahat imkânı sağlandı.

1066

Küçükkuyu Belediyesi, öğrencilerin ulaşım maliyetlerini hafifletmek amacıyla S.S. 24 Nolu Küçükkuyu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile iş birliği yaparak indirimli öğrenci tarifesi uygulamasını hayata geçirdi.

Konu ile ilgili belediyenin sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Muttalip Gürel; “Belediyemiz ile S.S. 24 Nolu Küçükkuyu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi arasında yapılan protokol kapsamında, Küçükkuyu’dan Edremit’e sabah saatlerinde 07.15 ve 07.30’da, Edremit’ten Küçükkuyu’ya ise 16.30 ve 16.45’te düzenlenen seferlerde, öğrenci kartı bulunan öğrencilerimiz 25 TL ücretle seyahat edebilecektir. Normal tarifede bu ücret 40 TL olup, öğrencilerimize yönelik bu indirimli tarife, onların ulaşım maliyetlerini azaltmayı ve eğitimlerine daha rahat odaklanmalarını sağlamayı hedeflemektedir. Cumhurbaşkanlığı tasarruf tedbirleri nedeniyle belediyemiz tarafından düzenlenemeyen servis hattı yerine, bu protokol ile öğrencilerimizin mağduriyetini önlemeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarına destek olmak, güvenli ve ekonomik ulaşım imkânı sağlamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş