havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 12 Şubat Cuma Trendyol Süper Lig Maçları

Süper Lig’de bugün üç önemli maç var. Lider Beşiktaş, Kayserispor’a konuk olurken, Trabzonspor ve Samsunspor da kendi sahalarında Hatayspor ve Antalyaspor ile mücadele edecek. Maçların saatleri, kanalları ve muhtemel 11’ler haberimizde.

1988

Süper Lig’de 25. hafta heyecanı bugün oynanacak üç maçla devam ediyor. Lider Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında zorlu bir sınav verecek. Trabzonspor, Hatayspor’u ağırlarken, Samsunspor da Antalyaspor ile karşılaşacak. İşte bugünün maç programı, muhtemel 11’ler ve canlı yayın bilgileri.

Trabzonspor - Hatayspor

Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor, sahasında Hatayspor’u konuk edecek. Bordo-mavililer, son 5 maçında 4 yenilgi ve 1 beraberlik alarak kötü bir performans sergiledi. Abdullah Avcı’nın ekibi, rakibini yenip çıkışa geçmeyi hedefliyor. Hatayspor ise son 2 maçını kazanarak moral buldu. Volkan Demirel yönetimindeki Akdeniz ekibi, Trabzon’dan da galibiyetle dönerek üst sıralara tırmanmak istiyor.

Trabzonspor ile Hatayspor arasındaki maç, saat 17.00’de başlayacak. Mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

Samsunspor - Antalyaspor

Süper Lig’in 25. haftasında Samsunspor, evinde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlılar, son maçında Galatasaray’a 2-0 mağlup olarak düşme hattına geriledi. Markus Gisdol yönetimindeki ekip, Antalyaspor’u yenerek rahat bir nefes almak istiyor. Antalyaspor ise son 7 maçında sadece Fenerbahçe’ye yenildi. Sergen Yalçın’ın ekibi, Samsun’dan da puan veya puanlarla dönmeyi planlıyor.

Samsunspor ile Antalyaspor arasındaki maç, saat 20.00’de başlayacak. Mücadele, beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Kayserispor - Beşiktaş

Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor, evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Sarı-kırmızılılar, son 3 maçında 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak kümede kalma umutlarını artırdı. Burak Yılmaz yönetimindeki ekip, Beşiktaş karşısında da sürpriz peşinde. Beşiktaş ise lider takibini sürdürmek istiyor. Fernando Santos yönetimindeki siyah-beyazlılar, son 2 maçını kazanarak moral buldu. Beşiktaş, Kayseri’den de 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki maç, saat 20.00’de başlayacak. Mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Süper Lig’de 25. hafta maçları bugün oynanacak üç karşılaşmayla devam ediyor. Lider Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında zorlu bir sınav verecek. Trabzonspor, Hatayspor’u ağırlarken, Samsunspor da Antalyaspor ile karşılaşacak. İşte bugünün maç programı, muhtemel 11’ler ve canlı yayın bilgileri.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş