havadurum

Boduroğlu; "Gelecek sezona hazırız, ancak zorluklarla karşı karşıyayız"

Çan’ı ve Çanakkale’yi Bölgesel Amatör Lig ile Ziraat Türkiye Kupası'nda temsil edecek olan Çanspor'da başkan Sedat Boduroğlu, kulübün sosyal medya hesabında yazılı açıklamada bulundu.

1888

Biz, 10 Eylül 2020 günü başladığımız bu mücadele içerisinde iyi bir ivme yakalayarak bugünlere geldik diyen Çanspor Kulübü Başkanı Sedat Boduroğlu; “1946 yılında başlayan yolculuğumuza onlarca başarı ve gurur ekleyerek bugünlere geldik. Öncelikle tarihten bugüne emeği geçen herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum. Amatör kulüp yöneticiliğinin gönül işi olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Biz, 10 Eylül 2020 günü başladığımız bu mücadele içerisinde iyi bir ivme yakalayarak bugünlere geldik ve geçtiğimiz sezon ligi iyi bir sıralama ile bitirdik. Bu yıl da başarımızın bir ödülü olarak Ziraat Türkiye Kupası gibi ulusal bir turnuvaya katılma biletini de elimizde tutuyoruz. Bu büyük başarı, kuruluşumuzdan bu yana benzerine rastlanmayacak türden bir başarıdır” dedi.

Boduroğlu “Çeşitli yaşlarda lisanslı 416 oyuncumuz var”

Çeşitli yaşlarda lisanslı 416 oyuncumuz, altyapılarımızda yüzlerce evladımız yetiştiğinden bahseden Boduroğlu; “Çeşitli yaşlarda lisanslı 416 oyuncumuz, altyapılarımızda yüzlerce evladımız yetişmekte, Zeki, Çevik ve Ahlaklı bir neslin temelleri spor okullarımızda atılmaktadır. Görevde olduğumuz süre içerisinde de binlerce evladımıza aynı anlayışla yaklaştık. A Takım transfer çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

“Çanspor birkaç kişi ve kurumun kaderine terkedilmeyecek”

Çanspor birkaç kişi ve kurumun kaderine terkedilmeyecek kadar büyük bir takımdır diyen Sedat Boduroğlu; “Ancak geldiğimiz noktada ekonomik olarak tıkandığımızın sinyallerini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Malumunuz, ekonomik bir gelir yapısına sahip değiliz. Çanspor birkaç kişi ve kurumun kaderine terkedilmeyecek kadar büyük bir takımdır, bu şekilde devam ederse A Takımımızı ligden çekmek ve Ziraat Türkiye Kupasına katılamamak durumu söz konusudur. Bizler görevde olduğumuz süre içerisinde elimizi hep taşın altına koyan taraf olduk, olmaya da gücümüz yettiğince devam edeceğiz ancak 3-5 kişinin mücadelesi ile de bu çarkın dönmeyeceği hepimize aşikardır. Şeffaf yönetim yapımız gereği önümüzdeki süreçte de anlık olarak sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş