Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda hangi sporcular yarışacak?

Paris 2024 Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden sporcularımız, ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor. 102 sporcumuzun mücadele ettiği bu büyük organizasyonda, her gün heyecan dorukta yaşanıyor. Peki, 6 Ağustos'ta Türk sporcularımızın hangi karşılaşmalarda ter dökeceğini merak ediyor musunuz? İşte detaylar...

481

Paris 2024 Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden sporcularımız, ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor. 102 sporcumuzun mücadele ettiği oyunlarda bugün de heyecan dorukta! Peki, 6 Ağustos'ta hangi Türk sporcularımız ringlere ve pistlere çıkacak? İşte günün programı ve öne çıkan karşılaşmalar...

Boks Ringinde Türk Bayrağı Dalgalanacak mı?

Boks severler için gece heyecan dolu geçecek. Gizem Özer, 60 kiloda altın madalya için ringde olacak. Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli ise yarı finalde rakiplerine karşı mücadele edecek. Bu önemli karşılaşmalarda Türk boksörlerimizden büyük başarılar bekleniyor.

Güreş Tatamisinde Son Sürat

Güreş müsabakalarında da Türk sporcularımızın önemli maçları var. Burhan Akbudak, Evin Demirhan Yavuz, Enes Başar, Buse Çavuşoğlu ve Rıza Kayaalp gibi isimler, madalya umuduyla tatmilere çıkacaklar. Özellikle Rıza Kayaalp'in bronz madalya veya altın madalya mücadelesi, güreş severleri ekran başına kilitleyecek.

Voleybolda Çeyrek Final Heyecanı

Kadın A Milli Voleybol Takımımız, çeyrek finalde rakibini yenerek yarı finale yükselmek istiyor. Gün boyunca sürecek olan karşılaşmalarda, Türk voleybolcularımızın tüm gücüyle mücadele edeceği kesin.

Yelken Yarışlarında Türk Bayrağı

Denizlerde de Türk sporcularımızın mücadelesi sürüyor. Deniz Çınar, Lara Nalbantoğlu, Derin Atakan, Yiğit Yalçın Çitak, Ecem Güzel ve Alican Kaynar gibi isimler, yelken yarışlarında ülkemizi temsil ediyor. Özellikle Ecem Güzel'in finalde yer alması, Türk yelken sporu için önemli bir başarı olacak.

Atletizmde Repesaj Mücadelesi

Atletizmde Yasmani Capello Escobar ve Berke Akçam, 400 metre engel koşusunda repesaj turunda yer alacak. Bu turu geçerek finale kalmak isteyen Türk atletlerimizden büyük bir mücadele bekleniyor.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş