havadurum

Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Yeni Yaka'daki Çalışmaları Anlattı

Biga Belediyesi, Yeni Yaka mevkinde imara açılması 80’li yıllara dayanan ancak taşkın sahası olması nedeniyle yerleşimin geciktiği bir alanda, son yıllarda hızla gelişen bir kentleşme örneği sergiliyor. 

883

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, bu gelişmeleri şu sözlerle kamuoyuyla paylaştı, "Her zaman dediğimiz gibi sorunlarınızı asla görmezden gelmiyoruz, çözüme kavuşturuyoruz. Bugün, imara 80’li yıllarda açılan ancak bölgenin o dönemlerde taşkın sahası olması sebebi ile yerleşimin geçtiğimiz birkaç yılda başladığı parmakla gösterilecek kentleşme örneği olacak Yeni Yaka bölgemizdeyiz. Önce altyapı dedik, gece gündüz demeden çalıştık."

“Yeni Yaka'mızda üst yapı çalışmalarımıza da hız verdik”

Yapılan altyapı çalışmalarının ardından, modern yerleşim alanlarının oluşturulması için üst yapı çalışmalarına da hız verdiklerini belirten Başkan Erdoğan, "Tamamladığımız alt yapı çalışmalarının ardından, modern yerleşme ve şehirleşmenin başladığı, Yeni Yaka'mızda üst yapı çalışmalarımıza da hız verdik" dedi.

“Biga’mızın her bir köşesinde var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz”

Bu kapsamda, fiber internet altyapısı oluşturulması, yağmur suyu altyapısının güçlendirilmesi, üst yapı çalışmaları ve kaldırım çalışmalarının gerçekleştirildiğini açıklayan Erdoğan, "Çok kısa zamanda tamamlayacağımız toplamda 10 bin metrekare parke taşı döşememiz ile Yeni Yakamız ihtişamına kavuşacak. Biga’mızın her bir köşesinde var gücümüzle çalışmaya, çabalamaya, hizmete devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş