Başkan Barış Engin: "Hedeflerimizi güçlendirmeye devam ediyoruz"

Çan Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü, yerel gündem, antrenman programları ve eğitimler üzerine kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

1192

Çan Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü, kulübün geleceğine yönelik önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Kulüp Başkanı Barış Engin, Stratejik Planlama ve Bütçeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Çalışkan, Özel Temsilci ve Basın Danışmanı Sabri Karakaya ile Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Levent Çalışkan katıldı.

Toplantıda, yerel gündem, antrenman programları, eğitimler ve kamuoyuyla kurumlar arasındaki ilişkiler masaya yatırıldı. Kulübün hedeflerinin güçlendirilmesi amacıyla stratejik planlamalar belirlenirken, geleceğe yönelik atılacak adımlar üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu. Bu kapsamda kulübün, yerel spor camiasında daha etkin bir rol alması için çeşitli planlar üzerinde çalışıldığı belirtildi.

Kulüp Başkanı Barış Engin, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Kulübümüzün geleceğine yönelik planlamalar yaparak, hedeflerimizi daha da güçlendirmeye devam ediyoruz. Hem yerel hem de ulusal düzeyde başarıya ulaşmak için ekip olarak var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş