U17 Kız Millî Takımımız Belarus'u 2-0 mağlup etti            

U17 Kız Millî Takımımız, Antalya'da oynanan hazırlık maçında Belarus'u 2-0 mağlup etti. Ay-Yıldızlılar, gollerini Merve Nur Taşucu ve Buket Özsoy ile buldu.

784

Kasım ayında Belçika'da Avrupa Şampiyonası 1. Turu maçları oynayacak olan U17 Kız Millî Takımımız, Antalya Kemer'de bugün Belarus ile bir hazırlık maçı yaptı. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Ay-Yıldızlılarımız, mücadeleyi 15. dakikada Merve Nur Taşucu ve 38. dakikada Buket Özsoy'un golleriyle 2-0 kazandı. Millîler, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü, saat 18.00'de Belarus ile bir hazırlık maçı daha yapacak.

Stat: Daimabiz Spor Kompleksi

Hakemler: Umut Kılıç, Neclan Çiçek, Elif Yılmaz, Abdullah Zeki Günay

Türkiye: Melis Güneş, Sana Coşkun (Dk. 46 Defne Damla Bashev) Burcu Özsoy (Dk. 62 Büşra Coşar) Isra Sıla Gümüştekin, Elif Berra Cambaz (Dk. 46 Yaren Beyazgül) Elif Ceren Mutlu (Dk. 80 Beyza Tekgündüz) Merve Nur Taşucu (Dk. 62 Feyza İrtürk) Zeliya Nur Şengül (Dk. 46 Sıla Çiğdem) Yaren Ersen © (Dk. 62 Alara Türkkan) Buket Özsoy (Dk. 46 Selin Mehmedov) Mevlüde Melek Okuyan (Dk. 80 Sibel Köksal)

Belarus: Aiduchyk Palina, Kupryianchyk Maryia, Guzovskaya Violetta (Dk. 83 Shkaradzionak Ulyana), Guzovskaya Karolina, Nikalichyk Aliaksandra (Dk. 78 Sasnouskaya Darya), Vasiliuk Valeryia ©, Katsynel Dziyana, Marchuk Lizaveta (Dk. 58 Vasilevich Aliaksandra), Karneyenka Liubou, Hancharova Marharyta Mikheyenka Antanina

Goller: Merve Nur Taşucu (Dk. 15), Buket Özsoy (Dk. 38)

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş