“Gençlerimizin kişisel gelişmelerine katkı sağlıyoruz”    

Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü (GOSK), gençlere okçuluk mirasını öğretmeye ve kişisel gelişimlerini desteklemeye devam ediyor. Kulüp başkan yardımcısı Sabri Karakaya, eğitimlerin disiplin ve odaklanma ile başarı getirdiğini belirtti.

1063

Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü (GOSK), geleneksel okçuluk sporunu gençlere tanıtmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü (GOSK) tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamada bulunuldu. Çan GOSK Başkan Yardımcısı ve Özel Temsilcisi Sabri Karakaya, "Kulüp başkanımız ve eğitmenimiz Barış Engin başta olmak üzere diğer eğitmenlerimiz rehberliğindeki çalışmalar devam ediyor" diyerek, "Gençlerimize tarihimizden gelen okçuluk mirasını öğretiyor, onların kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Eğitimlerimizde, disiplinli çalışmanın ve hedefe odaklanmanın başarıyı getireceğine inanıyoruz. Her ok atışı, bir adım daha ilerlememizi sağlıyor. Gelin, siz de bu geleneksel sporu öğrenin ve kulübümüzün bir parçası olun" şeklinde konuştu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş