havadurum

Arkadaş Ticaret’e uğrayın, yolda kalmayın...

Çanakkale Yeni sanayi Sitesi 1. Blok No: 15’te yılların tecrübesi, birikimi ile hizmet veren Arkadaş Ticaret, uzman ekibi ile aracınızı baştan yaratıyor. Aracınızı işin uzmanlarına teslim edin, yollarda rahat edin.

759
 
 
Arkadaş Ticaret, yılların tecrübesi ve deneyimli kadrosu ile Yeni sanayi sitesi 1. Blok No:15’de hizmet veriyor. Lassa, Bridgestone, Mutlu Akü, Çanakkale bayisi Arkadaş Ticaret, oto tamir, yedek parça ve servis alanında da Çanakkale de bir numara olmayı sürdürüyor. Sakızlı çeşme sokak No: 26/B de ki şubesinde de Çanakkale halkına en iyi hizmeti veren Arkadaş Ticaret’te aynı zamanda Renault, Ford, Fiat, Toyota, Hyundai, Tofaş gibi markaların orijinal yedek parçalarını da bulmak mümkün.
 
Araç bakımı ve tamiri konusunda oldukça iddialı olan Arkadaş Ticaret usta ellerle aracınıza en iyi bakımı yapıyor. Arkadaş Ticaret aracınızın tüm bakım, onarım ve estetik işlemlerini yaparken siz sadece arkanıza yaslanın ve çayınızı yudumlayın.
 
Arkadaş Ticaret Müdürü Suat Kaya, Çanakkale halkına en iyi, en kaliteli hizmeti verdiklerini ifade ederek halkın ilgisinden  memnun olduklarını ifade etti.  Araç muayenesi öncesi uzman personel ile araçta gerekli incelemeleri yaptıklarını, her gün kendini geliştiren bir merkezi yönetim anlayışı içinde çalıştıklarını ifade eden Kaya; “Araçlar için fren testimiz bulunuyor. Son teknoloji ürünü cihazımız ile her marka aracın arızasını tespit edebiliyoruz. Böylelikle sorunları daha çabuk ve kaliteli bir şekilde çözebiliyoruz. Ayrıca muayene öncesi, sonrası aracın her türlü eksiğini giderecek orijinal yedek parçalarımız var. Halkımızın güvenle araç kullanabilmeleri için çok titiz bir şekilde bakımlarını yapıyor ve aracı yola hazır hale getiriyoruz. Halkımızın trafikte güvenle huzur içinde araç kullanabilmeleri için tamir servisimizde araçları en ince detaylarına kadar kontrol ediyor ve eksikliklerini orijinal yedek parça ile gideriyoruz” dedi.
 
 
Paylaş